Την Κυριακή κάνουμε την υπεύθυνη επιλογή, ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία

Δείτε τη δήλωση του Γιάννη Παπαθανασίου για τις εκλογές της Κυριακής.

Απομένουν λίγα 24ωρα μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες την Κυριακή. Όλοι οι Έλληνες καλούμαστε να λάβουμε μια απόφαση που θα καθορίσει το μέλλον του τόπου μας.
Ποιες είναι οι επιλογές μας;

Μια είναι αυτή που προτείνουν οι λαϊκιστές της δεξιάς και της αριστεράς:

Να ανοίξουμε το δρόμο σε ακραίες φωνές. Να δώσουμε κοινοβουλευτική παρουσία σε σχηματισμούς που αρνούνται το σύνταγμα και ασπάζονται τη βία ως ιδεολογία. Να βάλουμε το θυμό πάνω από τη λογική. Να σταματήσουμε να πληρώνουμε το χρέος μας, πιστεύοντας ότι έτσι θα λυθούν τα προβλήματα της χώρας. Όμως αυτό που θα συμβεί στην πραγματικότητα, είναι ότι η Ελλάδα θα γυρίσει πολλά χρόνια πίσω. Και το βιοτικό μας επίπεδο θα επιδεινωθεί δραματικά.

Η δεύτερη επιλογή, είναι να συνεχίσουμε τη συνταγή που μας επέβαλε το ΠΑΣΟΚ, με τις οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων και τη συνεχή αύξηση των φόρων. Τις συνέπειες αυτής της πολιτικής τις βιώνουμε ήδη. Τις βιώνει η ελληνική κοινωνία που υποφέρει εδώ και δυόμισι χρόνια από την ύφεση και την ανεργία.

Υπάρχει όμως και η θετική επιλογή. Αυτή που δίνει έμφαση στον περιορισμό του κράτους, στις αποκρατικοποιήσεις, στην αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας και των πόρων του ΕΣΠΑ, στην επανέναρξη μεγάλων έργων υποδομής και στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Αυτή είναι η υπεύθυνη επιλογή. Η επιλογή της ελπίδας.

Αυτή την επιλογή προτείνει η Νέα Δημοκρατία.

Όλοι μαζί, μπορούμε να δώσουμε ένα ισχυρό και ξεκάθαρο μήνυμα. Ότι δεν διαπραγματευόμαστε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας. Ότι δεν διαπραγματευόμαστε τις δημοκρατικές μας αρχές. Ότι είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε πράξη τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος και να χτίσουμε ξανά, βήμα προς βήμα, ένα καλύτερο μέλλον. Σας καλώ, λοιπόν, οδηγήστε την Ελλάδα στο δρόμο της ευθύνης και της προοπτικής, ψηφίζοντας τη Νέα Δημοκρατία. Σας ζητώ να μου δώσετε και εμένα την ευκαιρία να συμμετέχω σ’ αυτή την προσπάθεια, δίνοντάς μου τον 1 από τους 4 σταυρούς στη Β’ Αθήνας.

2018-09-21T11:33:49+03:00Συνεντεύξεις|